تغییر لوگوی برندهای بزرگ معمولا بسیار هوشمندانه است. کوکاکولا از دهه هشتاد تا امروز خیلی کم تغییر کرده است. لوگوی کوکاکولا نشانی ثابت و همیشگیست و تبدیل شده به یکی از برندهای شناخته شده دنیا. اما بعضی لوگوها چنان تغییرات بزرگی میکنند که انگار کمپانی بصورت کلی عوض شده است.
تغییر اساسی لوگو حرکت پرخطری است اما خیلی از برندها هنوز این جسارت را به خرج میدهند.
پپسی:
پپسی نماینگر مسیریست که خیلی از برندها پیمودهاند، حذف حروف تا جایی که فقط لوگو به نماد برند تبدیل شود. اولین لوگوی پپسی نمونهای از طراحیهای اواخر قرن نوزده است، زمانی که طراحی هر چه پیچیدهتر بود بهتر بود. در سال ۱۹۶۲، پپسی از لوگوی سنزسریفش رونمایی کرد و تغییرات بعدی هم بر اساس همان طرح بوده است.
آمازون:
اولین لوگوی آمازون قصد داشت رودخانهای را نشان بدهد که در دل حرف A در حرکت است اما هیچوقت در نشان دادن این معنا موفق نشد. لوگوی امروزیاش خواناتر شده و فلشی که از A به Z اشاره میکند نشان میدهد این تجارت آنلاین عظیم، هر چیزی که مشتری به آن نیاز داشته باشد دارد.
ویندوز:
مایکروسافت تقریبا با منتشر کردن هر ورژن جدید ویندوز لوگویش را تغییر میدهد. یکی از ورژنهای ویندوز یعنی NT 3.5x در سال ۱۹۹۴ منتشر شد. اما ویندوز به جای تغییرات بزرگ در لوگویش به سمت مینیمال کردن طراحیاش رفت و در سال ۲۰۱۲ آن را به مینیمالترین شکل ممکن در ویندوز ۸ نشان داد.
اپل:
اولین لوگوی اپل که با نظر استیو جابز طراحی شد طرحی از کشف ایزاک نیوتون بود. لوگوی پیچیدهای بود و آن چنان که باید چشمنواز نبود. هر چند خیلی زود در سال ۱۹۷۶ به سیبی رنگینکمانی تغییر کرد و از آن زمان تا حالا تغییر بارزی نداشته است.
نوکیا:
اولین لوگوی نوکیا برمیگردد به زمانی که نیروگاهی صنعتی در فنلاند بود. ولی با گذشت زمان لوگو باید مدرن میشد. چند تغییر اساسی هم کرد، از جمله مثلثی قرمز با حروف ریز قرمز و حلقهای سیاه با نوشتههای سفید. لوگوی فعلی با حروف آبی سال ۱۹۹۸ رونمایی شد.
فیات:
لوگوی فیات در طول سالها خیلی تغییر کرده است. اولین لوگوی فیات در سال ۱۹۸۹ حروف پررنگ فیات روی صفحهی طلایی بود. در دههی نود این حروف باریکتر و راهراه شد. لوگوی جدید فیات شبیه لوگوی سالهای ۵۹ تا ۶۵ است.
مزدا:
اولین لوگوی مزدا هم مثل پپسی متشکل از حروف بود. این لوگو در سال ۱۹۹۷ به لوگویی با حرف M تغییر کرد، هر چند مزدا قبل از آن سه لوگوی متفاوت دیگر هم داشت که هر کدام با قبلی زمین تا آسمان فرق میکرد. مزدا در دو دههی اخیر یک لوگوی ثابت داشته است.